• Намалена цена
  • Нов

Можем да съхраним младостта

45,00 лв.
40,00 лв. Спестявате 5,00 лв.
Без данък

Тази съкровищница от знания в областта на здравето ще отвори безброй прозорци в съзнанието Ви към вселени от мъдрост, ще Ви обогати с практически и теоретични познания. Те са получени след дълги години упорит труд за намиране, обобщаване, сравняване и анализиране на десетки хиляди научни изследвания и материали от клиничната практика на лекари, учени и техните пациенти, а така също огромни групи от хора от различни географски райони с различен произход, условия на живот и наследственост. С това, което предлага, книгата на д-р Грегър е като енциклопедия и като учебник за добро здраве, тя увлича с детайли и интересни истории и факти и може да Ви служи дълги години по пътя Ви към самоусъвършенстване. Добре дошли в света на крепкото здраве и неувяхващата младост!

Други книги на автора:

Можем да сме здрави

Можем без диети

Количество

Енциклопедичните книги на д-р Майкъл Грегър са познати вече на милиони хора по целия свят, но най-новото издание, което държите в ръцете си, представлява своеобразен венец на изследователската му работа и предлага мощни алтернативи за цялостна превенция и доминация над болестите, а също така за удължаване и укрепване на младостта, енергията, функционалното и психическо здраве и красотата на човека на всяка възраст. Тази съкровищница от знания в областта на здравето ще отвори безброй прозорци в съзнанието Ви към вселени от мъдрост, ще Ви обогати с практически и теоретични познания. Те са получени след дълги години упорит труд за намиране, обобщаване, сравняване и анализиране на десетки хиляди научни изследвания и материали от клиничната практика на лекари, учени и техните пациенти, а така също огромни групи от хора от различни географски райони с различен произход, условия на живот и наследственост. С това, което предлага, книгата на д-р Грегър е като енциклопедия и като учебник за добро здраве, тя увлича с детайли и интересни истории и факти и може да Ви служи дълги години по пътя Ви към самоусъвършенстване. Добре дошли в света на крепкото здраве и неувяхващата младост!

Д-р Майкъл Грегър е лекар, автор и ползващ се с международно признание лектор по въпросите на храненето, безопасността на храните и общественото здравеопазване. Той поддържа популярния уеб сайт NutritionFacts.org, създаден с нестопанска цел и насо чен към широката общественост, който ежедневно осигурява безплатно видео клипове и публикува статии, свързани с най-новото в областта на изследванията и посветени на храненето. С превод на близо 40 езика книгите на д-р Майкъл Грегър намират огромна популярност по целия свят и променят съдбите на милиони към по-качествен, изпълнен със здраве и енергия живот.