Доставките се извършват с куриерска фирма „Спиди“. За територията на цялата страна сроковете за доставка са 1 работен ден при доставка до офис на "Спиди" или 2 работни дни при икономична куриерска услуга. Моля обърнете внимание, че с доставка до офис (вместо до вашия адрес) може да спестите от сумата за доставка, а с доставка до АПС (Автоматична пощенска станция) често спестявате още повече.

Доставка в София на малки пакети около 3 лева.*

Цената на доставката се изчислява автоматично при попълване формата за поръчка. 

За допълнителни въпроси, моля свържете се с нас на тел.  +359988931705 - от понеделник до петък в интервала 9:00 - 18:00 или ни пишете на info@eunicata.com по всяко време. 

За търговци и книжари - моля ползвайте същите контакти.

Поръчки направени в събота и неделя се обработват в понеделник. Поръчките направени в петък може да пристигнат в понеделник, защото Спиди начислява допълнителна такса за доставка в събота. Ако желаете непременно да ви доставим в събота, моля да имате предвид, че цената се увеличава и да укажете това в детайли на поръчката.

Поръчки направени след 12:00 може да бъдат обработени и на следващия ден, ако няма стокова наличност в офиса ни, а след 16:00 на следващия ден.

*Цените на Спиди може да се променят от самата фирма в зависимост цените на горивото и да варират в малки граници, като се актуализират автоматично.