• Намалена цена

Краят на диабета

25,00 лв.
20,00 лв. Спестявате 5,00 лв.
Без данък
Количество

Краят на диабета - д-р Джоуел Фърмън

Въпреки това, което може би сте чували, диабетът не е състояние за цял живот и не е задължително да съкрати продължителността на живота ви или да доведе до високо кръвно налягане, сърдечни заболявания, бъбречна недостатъчност, слепота или други животозастрашаващи заболявания. Всъщност повечето диабетици могат да се откажат от лекарствата и да станат 100 процента здрави само с няколко прости стъпки. В „Краят на диабета“ д-р Джоуел Фърмън показва как можете да предотвратите и обърнете диабета и свързаните с него симптоми и едновременно с това да отслабнете.

Краят на диабета е радикална идея с прост план: яжте по-добре, за да сложите край на диабета. Докато установеният медицински протокол има за цел да контролира диабета чрез ограничаване на приема на въглехидрати, проследяване на нивата на глюкозата и предписване на безкрайни дози лекарства, д-р Фърмън вярва, че този дългогодишен подход за борба с диабета е грешен - и вероятно фатален.

Създаден за всеки, който е готов да се радва на по-здравословен и по-дълъг живот, планът на д-р Фърмън се основава на една единствена формула: Вашето бъдеще Здраве (З) = Хранителни вещества (ХВ) / Калории (К). Храните с висока хранителна плътност, според д-р Фърмън, превръщат телата ни в самолекуващи се машини, което води до загуба на тегло, подобрено здраве и в крайна сметка до края на диабета и други заболявания.

На увлекателен, директен и лесен за следване език „Краят на диабета“ предоставя наука и клинични доказателства, които доказват, че диабетът, сърдечните заболявания и високото кръвно налягане не са неизбежни последици от стареенето. Те са обратими и предотвратими. Този прост и ефективен план предлага страхотна храна, започва да работи веднага и ви поставя на директен път към по-дълъг, по-добър, по-пълен живот без болести.

Джоуел Фърмън е международно признат нутриционист и специалист по естествено лечение, сертифициран семеен лекар, президент на Фондация за изследване на храненето и автор на бестселъри на Ню Йорк Таймс. Д-р Фърмън се е появявал в стотици радио- и телевизионни предавания, включително неговите собствени успешни специални програми на PBS, които са събрали милионни субсидии за обществени радиостанции.

Д-р Фърмън е автор на бестселъри като: Да се храним, за да живеем, Супер имунитет, Краят на диабета, Краят на диетите, Защитете детето си от болести.