• Намалена цена

Революцията периодично гладуване

20,00 лв.
16,00 лв. Спестявате 4,00 лв.
Без данък
Количество

  Представете си, че има лечение, за което не трябва да плащате, което може винаги да използвате съвсем сам и без помощта на утвърдени лекари, учени и скъпа фармацевтика или сложни уреди. Представете си, че всеки от нас го носи в себе си и може разумно да го ползва за подобряване или дори трайно лекуване на много състояния като: Алцхаймер, артрит, астма, аутизъм, болест на Крон, различни възпаления, депресия, регулиране на кръвната захар или диабет, затлъстяване, хипертония, инсулт, инфаркт, колит, метаболитен синдром, множествена склероза, неврологични разстройства, остеоартрит, затлъстяване, Паркинсон, за преодоляване на последствията от лъчетерапия, химиотерапия или COVID-19, при ракови, чернодробни, хронични заболявания, и т.н.
  А сега си представете, че сте напълно здрав, но искате да подобрите своята издръжливост, сърдечна честота и вариабилност, физическа издръжливост и сила, възстановяване, концентрация, способност за решаване на логически проблеми, памет и други качества. Методът е един и същ и се нарича ПЕРИОДИЧНО ГЛАДУВАНЕ. За разлика от някои варианти на продължително гладуване, той е безопасен, прост и може да се практикува от повечето хора през целия им живот, защото е вроден в нас древен механизъм за справяне с редица проблеми.
  Професор Марк П. Матсън ни въвежда в този древен и уникален метод, който добива изключителна популярност след негови и на колегите му публикации, като ни разкрива еволюционните предпоставки, специалните ефекти, ползите и начините, по които да се възползваме от него. Сериозно внимание се отделя на редица заболявания, на грижата за децата, на перспективите за революция в здравната система. Десетилетия изследвания и хиляди научни статии подкрепят тезите на автора и неговите многобройни колеги от различни научни центрове. Последвайте автора в този необичаен труд - време е за революция в мисленето, която да ни направи по-здрави и дълголетни!

Всички бележки от книгата са достъпни онлайн безплатно тук ! - https://eunicata.com/tifr/